Dobrodošli u svet energetike

O nama

O nama

Kompanija koja raste

Tokom dugogodišnjeg poslovanja susretali smo se sa različitim izazovima, koje smo uspešno prevazilazili. Svaka godina rezultirala je nekim novim uspehom i što je najvažnije učili smo, bili smo spremni da još istražujemo oblasti kojima bi se diferencirali od naše konkurencije. To je zahtevalo pored investiranja u edukaciju, investiranje i u alate, koji su osnova svega. Danas možemo reći da smo stabilna kompanija koja svoje poslavanje fokusira na primeni znanja u idustriji, kao takvi postali smo poznati u regionu, a broj naših zadovoljnih klijenata se konstantno povećava.
Kao i na početku i dalje se trudimo, ali sada samo sa jednim ciljem da budemo NAJBOLJI.

 • 9163292

  Promet u 2021. (€)

 • 86700

  Izvođenje u 2021.(㎡)

 • 862

  Isporučenih ormana u 2021.

 • 24

  Izgrađeno trafo stanica u 2021.

17 godina iskustva
za najbolje
rezultate

Naše reference

Naši partneri

Šta su oni rekli o našoj kompaniji

Sa kompanijom Elektromont-ilt uspešno sarađujemo već 15 godina. Ističu se kvalitetnom uslugom i poštovanjem zadatih rokova. Njihov tim ljudi odlikuje stručno znanje, velika profesionalnost, odgovornost i timski duh. Nemamo sumnje da će se saradnja nastaviti u godinama koje dolaze.

Dejan Branković

Vlasnik

energogroup.rs

Saradnja sa firmom Elektromont traje dugi niz godina uz poštovanje svih dogovora i rokova. Iskustvo njihovih stručnjaka u projektovanju i izvođenju radova uliva poverenje pri ugovaranju velikih projekata.

Dejan Burčul

Vlasnik

termomont.com

Firma sa stručnim i profesionalnim timom koji je spreman da odgovori svakom projektu. Uspešna saradnja dugi niz godina koja će se u budućnosti nastaviti.

Srđan Simić

Tehnički direktor

koto.rs

Team of Professionals

Our team

Vladimir Eror

izvšni direktor

Marko Cvetinović

tehnički direktor

Bojan Ilić

rukovodilac sektora proizvodnje

Tamara Aleksić

inženjer pripreme

Visoko Kvalitetni Inustrijski Poslovi