Dobrodošli u svet energetike

O nama

O nama

Kompanija koja raste

Tokom dugogodišnjeg poslovanja susretali smo se sa različitim izazovima, koje smo uspešno prevazilazili. Svaka godina rezultirala je nekim novim uspehom i što je najvažnije učili smo, bili smo spremni da još istražujemo oblasti kojima bi se diferencirali od naše konkurencije. To je zahtevalo pored investiranja u edukaciju, investiranje i u alate, koji su osnova svega. Danas možemo reći da smo stabilna kompanija koja svoje poslovanje fokusira na primeni znanja u industriji, kao takvi postali smo poznati u regionu, a broj naših zadovoljnih klijenata se konstantno povećava.
Kao i na početku i dalje se trudimo, ali sada samo sa jednim ciljem da budemo NAJBOLJI.

 • 9163292

  Promet u 2021. (€)

 • 86700

  Izvođenje u 2021.(㎡)

 • 862

  Isporučenih ormana u 2021.

 • 24

  Izgrađeno trafo stanica u 2021.

17 godina iskustva
za najbolje
rezultate

Naše reference

Naši partneri

Šta su oni rekli o našoj kompaniji

Sa kompanijom Elektromont-ilt uspešno sarađujemo već 15 godina. Ističu se kvalitetnom uslugom i poštovanjem zadatih rokova. Njihov tim ljudi odlikuje stručno znanje, velika profesionalnost, odgovornost i timski duh. Nemamo sumnje da će se saradnja nastaviti u godinama koje dolaze.

Dejan Branković

Vlasnik

energogroup.rs

Saradnja sa firmom Elektromont traje dugi niz godina uz poštovanje svih dogovora i rokova. Iskustvo njihovih stručnjaka u projektovanju i izvođenju radova uliva poverenje pri ugovaranju velikih projekata.

Dejan Burčul

Vlasnik

termomont.com

Firma sa stručnim i profesionalnim timom koji je spreman da odgovori svakom projektu. Uspešna saradnja dugi niz godina koja će se u budućnosti nastaviti.

Srđan Simić

Tehnički direktor

koto.rs

Elektromont-ILT d.o.o. je naš dugogodišnji partner sa kojim realizujemo najzahtevnije projekte u industriji. Zadovoljstvo nam je da smo u ovoj domaćoj kompaniji pronašli sistem integratora najviših svetskih standarda.

Aleksandar Vasić

CSM Adriatic & Greece

eaton.rs

Team of Professionals

Our team

Zoran Babić

Vlasnik i generalni direktor

Vladimir Eror

izvšni direktor

Marko Cvetinović

tehnički direktor

Bojan Ilić

rukovodilac sektora proizvodnje

Visoko Kvalitetni Industrijski Poslovi